دیدار و پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت شهرستان خمینی‌شهر بمناسبت روز علوم آزمایشگاهی

🍏 روز پنج شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳،مدیریت  شبکه بهداشت به همراه معاونت بهداشت و غذا ودارو و روابط عمومی با حضور در آزمایشگاه مرکزی امام رضا (ع)  ضمن تبریک فرارسیدن روز ملی علوم آزمایشگاهی از خدمات و فعالیت های پرسنل آزمایشگاه قدردانی نمود.

در این دیدار دکتر شریفی  ضمن تشکر از تلاش های  پرسنل آزمایشگاه که با فداکاری و گذشت ، سلامت و آسایش خود را در راه اعتلای سلامت جامعه گذاشته اند با اهدای گل و لوح تقدیر تشکر و قدردانی نمود و برای همکاران آرزوی توفیق و سلامتی روزافزون را از خداوند متعال خواستار شدند.

شرح پیام تبریک آقای دکتر شریفی  ؛
بسمه تعالی
۳۰فروردین ماه سالروز ولادت طبیب گرانقدر حکیم سید محمداسماعیل جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی، بهانه ایست برای تقدیم احترام و سپاس خالصانه دیدبانان عرصه حیات و سلامت مردم جامعه، از جمله سفیدپوشان پرشکیب علوم آزمایشگاهی،‌ مقام و منزلت این رشته و اهالی آن را گرامی داشته و صمیمانه تبریکات خود را به محضر ایشان ابراز می دارم. روز آزمایشگاهیان بر تمام سپیدپوشان این خانواده عظیم مبارک و خجسته باد.
افق زندگیتان پایدار و سیمرغ وجودتان بلورین