رفتن به محتوای اصلی
x

گزارش عملکرد بهداشت محیط

-  تعداد بازرسی از مراکز تهیه، توزیع، نگهداری، عرضه و فروش مواد غذایی:    832 
-  تعداد بازرسی از اماکن عمومی:    184 
-  تعداد اخطار کتبی صادره به متصدیان مراکز و اماکن:    74 
-  معرفی متخلفین بهداشتی به مراجع قضایی (تعزیرات):    4
-  تعداد کارگاه های قنادی و تولید زولبیا و بامیه بازرسی شده:    96 
-  تعداد مراکز تهیه و فروش آش و حلیم بازرسی شده:    36
-  تعداد مساجد و اماکن متبرکه بازرسی شده:    21
-  تعداد بازرسی مشترک با سایر سازمان های درگیر در برنامه:    159
-  مقدار مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شده (کیلوگرم):     140
-  تعداد موارد رسیدگی به گزارشات و شکایات مردمی:    61
-  تعداد سنجش مواد غذایی با تجهیزات پرتابل:    668
-  تعداد نمونه برداری مواد غذایی و ارسال به آزمایشگاه معاونت غذا و دارو:     65
-  تعداد کلرسنجی آب آشامیدنی:     334
-  تعداد نمونه برداری و آزمایشات میکروبی آب آشامیدنی:   22