گزارش عملکرد بهداشت محیط
- تعداد بازرسی از مراکز تهیه، توزیع، نگهداری، عرضه و فروش مواد غذایی: 832
- تعداد بازرسی از اماکن عمومی: 184
- تعداد اخطار کتبی صادره به متصدیان مراکز و اماکن: 74
- معرفی متخلفین بهداشتی به مراجع قضایی (تعزیرات): 4
- تعداد کارگاه های قنادی و تولید زولبیا و بامیه بازرسی شده: 96
- تعداد مراکز تهیه و فروش آش و حلیم بازرسی شده: 36
- تعداد مساجد و اماکن متبرکه بازرسی شده: 21
- تعداد بازرسی مشترک با سایر سازمان های درگیر در برنامه: 159
- مقدار مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شده (کیلوگرم): 140
- تعداد موارد رسیدگی به گزارشات و شکایات مردمی: 61
- تعداد سنجش مواد غذایی با تجهیزات پرتابل: 668
- تعداد نمونه برداری مواد غذایی و ارسال به آزمایشگاه معاونت غذا و دارو: 65
- تعداد کلرسنجی آب آشامیدنی: 334
- تعداد نمونه برداری و آزمایشات میکروبی آب آشامیدنی: 22