بازدید میدانی ریاست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از پایگاه سلامت اصغر آباد

صبح روز جمعه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۲؛ریاست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به همراه معاونت بهداشت  و مشاور اجـرایی معاونت توسعه ،گسترش  و مدیر فنی دفتر نظارت بر طرح های عمرانی و مــدیر امـــور بیماریها دانشگاه و مدیریت شبکه بهداشت آقای دکتر اویسی و با حضور شورای شهر اصغرآباد بازدید و جلسه هم اندیشی در محل پایگاه  انجام شد که  در این بازدید مقرر شد که تفاهم‌نامه مشترکی با  شورای شهر اصغرآباد تنظیم شود، مبنی بر اینکه مرکز فعلی تخریب و پروژه احداث «مرکز شبانه‌روزی خدمات جامع سلامت ، بعلاوه پایگاه فوریتهای پزشکی ۱۱۵» در همین محل پس از تخریب  ساختمان موجود ظرف مدت ۱۵ ماه احداث گردد .و خیرین اصغرآباد نیز چنانچه حمایتی می‌نمایند در این راستا همکاری کنند .مقرر شد نسبت به تنظیم تفاهم‌نامه با شورای شهر در #اسرع_وقت اقدام گردد.