برگزاری جلسه کارگروه سلامت اجتماعی

برگزاری جلسه کارگروه سلامت ،به گزارش واحد روابط عمومی شبکه بهداشت؛کارگروه سلامت با موضوع شاخصهای سلامت کودکان با حضور معاون فرماندار و معاون بهداشت شبکه بهداشت و اعضای کارگروه سلامت در فرمانداری تشکیل گردید. در این جلسه که در مورد مسائل مختلف سلامت اجتماعی مطالبی مطرح گردید؛در ابتدا جلسه معاون بهداشت شبکه بهداشت؛گزارشی از وضعیت شاخصهای کودکان بویژه در زمینه راه های پیشگیری از مرگهای قابل اجتناب در کودکان ومقایسه میزان مرگ کودک زیر ۵ سال شهرستان با استان وکشور دادند وسپس در زمینه وظایف دستگاههای مختلف در راستای ارتقا سلامت کودکان وپیشگیری از مرگ این گروه سنی، بحث وگفتگو شد.دکتر براتی در مورد بانک اهدا شیر و شرایط اهدا وایجاد شرایط مناسب و رعایت قانون شیر مادر جهت مادران شاغل  و دارای کودک در ادارات بویژه تعبیه اتاق مادر و کودک ویژه شیردهی و در نظر گرفتن مهد کورک مطالبی مطرح کردند. میثم حاجیان معاونت سیاسی فرمانداری شهرستان خمینی‌شهر گفت: زن از نگاه روایات به منزله ریحانه است که جسم و روح او نیاز به مراقبت دارد. وی با توجه به اینکه خانه داری از مهم ترین وظایف بانوان است گفت: حضرت زهرا (سلام الله علیها) هنگامی که رسول اکرم( صلی الله علیه و آله و سلم) تقسیم وظایف می‌نمودند از ماندن در خانه و نگهداری از فرزندان و امور خانه بسیار خشنود شدند و این درحالی است که دشمنان همیشه سعی در تحقیر زنان خانه دار داشته و مسئولیت‌های بیرون از خانه برای زنان را مایه فخرو مباهات می دانند.