جلسه هماهنگی اعضای محترم شورای اسلامی خمینی شهر با معاونت بهداشت شبکه

جلسه هماهنگی اعضای محترم شورای اسلامی خمینی شهر با معاونت بهداشت شبکه و جمعی از کارشناسان واحدهای فنی برگزار شد.در این جلسه ابتدا آقای ابراهیمی نیا رئیس محترم شورای شهر ضمن خوش آمدگویی به حضار جهت همکاری در ارتقاء سلامت شهروندان اعلام آمادگی کردند. در ادامه جلسه سرکار خانم دکتر براتی آمار و اطلاعات مرتبط با رشد جمعیت را تشریح کردند و نیاز به توجه ویژه به مبحث جوانی جمعیت با توجه به وضعیت نامطلوب شهرستان  در شاخص های جمعیتی ، را خواستار شدند. سپس اعضای محترم شورا و تیم سلامت شبکه نقطه نظرات خود در خصوص محورهای همکاری شبکه بهداشت و شورا را  بیان کردند. برخی مباحث مطرح شده عبارت بود از :شرکت تیم فنی شبکه بهداشت در جلسات کمیته فرهنگ شهروندی، برنامه ریزی جهت ارتقاء سلامت روان جامعه ، طراحی مبلمان و منظر شهری در مناطق مختلف به منظور ایجاد فضای آرام بخش و با نشاط برای شهروندان،تشکیل کمیته های تخصصی زمینه ارتقاء سطح سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد با استفاده از ظرفیت کارشناسان فنی حوزه سلامت شهرستان،اختصاص فضاهای تبلیغاتی شهر مانند بنرها و بیلبوردها و چشم  سطح شهر و دیوار نویسی به مباحث سلامت بخصوص جوانی جمعیت و .... در پایان ریاست محترم شورای شهر ضمن جمع بندی مطالب ، بیان کردند که شبکه بهداشت اهم محورهای همکاری با شورای شهر را به صورت مکتوب ارسال نماید.