همایش دانشجو ازدواج وجوانی جمعیت

به گزارش واحد روابط عمومی شبکه بهداشت؛روز یکشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ همایش دانشجو از دواج و جوانی جمعیت با حضور مسئولین دانشگاههای تحت پوشش شهرستان و کارشناسان باروری سالم وجمعیت مرکز بهداشت استان وکارکنان  و دانشجویان دانشگاه و  کارشناسان شبکه بهداشت شهرستان در تالار فتوحی دانشگاه صنعتی به همت شبکه بهداشت و درمان شهرستان خمینی شهر و دانشگاه صنعتی اصفهان با همکاری دانشگاههای تحت پوشش  برگزار گردید.
ابتدا این همایش با آیات کلام اله مجید آغاز شد و معاونت بهداشت شبکه بهداشت خانم دکتر براتی ضمن خوش آمد گویی اهداف برپایی این همایش را بیان نمودند  و در مورد هفته جمعیت ومرکز سلامت دانشگاه صنعتی بیاناتی ارایه دادند.
 دکتر زمانی رئیس اداره پدافند غیرعامل و HSE دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این همایش در خصوص بیوتروریسم وجنگ وتهدید جمعیتی  و عوامل موثر بر کاهش باروری وجمعیت مطالب لازم بیان نمودند و در ادامه به سوالات حاضرین در جلسه پاسخ داده شد.
و در پایان همایش به قید قرعه به کارمند و دانشجوی دارای خانواده باشکوه توسط شبکه بهداشت با اهدای هدیه تجلیل به عمل آمد.
از جمله برنامه های دیگر همایش برگزاری مسابقه سهم من از جوانی ایران بین حاضرین جلسه ،پخش کلیپ بیانات رهبری ،تحولات جمعیت وفرزند آوری در همایش وانجام مشاوره ازدواج وفرزند آوری ،مشاوره بیماریهای رفتاری انجام رپید تست HlV وغربالگری قلب و عروق ومشاوره ‌وپوسترهای جمعیتی وپمفلت آموزشی مربوطه بین حاضرین و بازدیدکنندگان توزیع گردید.