همایش پدافند غیر عامل و جوانی جمعیت

روز چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ همایش پدافند غیر عامل و جوانی جمعیت با حضور امام جمعه محترم خمینی‌شهر و فرماندار و معاونین محترم و مسئولین و کارشناسان ادارات و بسیج ادارات  شهرستان و مسئولین و کارکنان شبکه بهداشت شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان خمینی شهر به همت شبکه بهداشت و درمان شهرستان خمینی شهر برگزار گردید.

دکتر زمانی رئیس اداره پدافند غیرعامل و HSE دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این همایش تعریف پدافند غیر عامل وجنگ جمعیتی و عوامل موثر بر کاهش باروری وجمعیت مطالب لازم بیان نمودند در پایان همایش به سوالات حاضرین پاسخ  داده شد.
 در حاشیه مراسم میز خدمت مشاوره روانشناسی،تغذیه،سلامت محیط کار ،غربالگری فشار خون،سلامت جوانان وترویج ازدواج ومشاوره فرزند آوری و مطالب ورسانه های آموزشی لازم شامل پوسترهای جمعیتی وپمفلت وکتابچه آموزشی به حاضرین در همایش توسط کارشناسان شبکه بهداشت ارائه وبه نمایش گذاشته شد.