کارگاه بازآموزی پیشگیری از خودکشی شهرستان ویژه پزشکان

کارگاه بازآموزی پیشگیری از خودکشی شهرستان ویژه پزشکان توسط واحد سلامت روان ،اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت  در سالن جلسات آن شبکه برگزار گردید.در این جلسه متخصص محترم روانپزشکی ‌در زمینه  تعاریف، باورهای نادرست، عوامل محافظت کننده، علائم هشدار دهنده، نحوه ارزیابی خطر و مدیریت بحران در اقدام به خودکشی آموزش های لازم را ارائه نمودند. در این کارگاه آموزشی فلوچارت و دستورالعمل فرایند ارائه خدمت در برنامه پیشگیری از خودکشی مطرح و کارشناس مسئول سلامت روان شهرستان بر لزوم دقت و توجه به شاخص های مورد انتظار برنامه پیشگیری از خودکشی به عنوان یکی از سه اولویت مهم دانشگاه در سال  جاری، مستندسازی اقدامات فرآیندهای مدیریت خودکشی، ارتباط مستمر روانشناسان مراکز خدمات جامع سلامت با پزشک و مراقبین سلامت و نحوه ارجاع موارد نیازمند به اورژانس اجتماعی شهرستان توضیحات لازم را ارائه نمود.